Притвор осумњиченом за покушај убиства

Александру Трбовићу одређен притвор од 30 дана због сумње да је на улазна врата једног стана у Београду поставио ручну бомбу.

Истражни судија Окружног суда одредио је данас притвор до 30 дана Александру Трбовићу због сумње да је на улазна врата једног стана у Београду поставио ручну бомбу која је експлодирала када је неименована женска особа са дететом отварала врата, како би кренула у шетњу.

Дежурни истражни судија је након саслушања одредио притвор Трбовићу и покренуо истрагу против њега због сумње да је починио кривично дело тешко убиство у покушају, изјавила је Танјугу портпарол Окружног суда Ивана Рамић.

Рамићева је рекла да је осумњиченом одређен протвор због околности под којим је кривично дело извршено, висине запрећене казне и због постојања опасности да би могао да утиче на сведоке.

Београдска полиција саопштила је раније данас да је ухапсила Трбовића због сумње да је на рукохват улазних врата стана поставио ручну бомбу која је експлодирала кад је неименована женска особа са дететом отварала врата, како би кренула у шетњу.

Од гелера активиране бомбе, једна особа задобила је тешке а друга лакше телесне повреде, наводи се у саопштењу и додаје да "постоји основана сумња да је Трбовић извршио постављање експлозивних направа у још три случаја где су оштећени остали неповређени".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара