Запалила се локомотива на станици Бујановац, нормализован саобраћај

На локомотиви теретног воза "Србија Карга" на железничкој станици Бујановац избио је пожар који је угашен. Нема повређених. Нормализован је железнички саобраћај на деоници Бујановац–Прешево, као и на ауто-путу код Левосоја.

Пожар се догодио око 16.30 на железничкој станици Бујановац, саопштила је "Инфраструктуре железнице Србије".

Локомотива из теретног воза "Србија Карга" превозила је контејнере. Запалило се уље, а на месту догађаја дежурали су припадници МУП-а, ватрогасне јединице и радници железнице.

Пожар се догодио када се локомотива налазила на улазном сигналу у железничку станицу Бујановац, а гашење је трајало дуже од два сата.

Машиновођа је, како је РТС-у речено у овом предузећу, напустио локомотиву пре пожара.

Саобраћај на ауто-путу на деоници Врање-Прешево, код места Левосоје, нормализован је, пошто је претходно био преусмерен на магистрални пут због дима, саопштили су "Путеви Србије".

 

Такође, након обуставе, поново је успостављен железнички саобраћај на овом делу Коридора 10.

Железничка комисија за ванредне догађаје утврдиће узроке пожара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво