Путник напао кондуктера у возу

У путничком возу на линији Шид–Београд путник је јутрос напао кондуктера приликом наплате возне карте, саопштило је предузеће Србија воз.

Случај је одмах пријављен надлежним органима МУП у Сремској Митровици и насилник је приведен, саопштило је предузеће "Србија воз".

"У редовном возу који је из Шида кренуо за Београд у 9.46 часова, дошло је до напада на кондуктера који је обављао своју дужност, приликом наплате возне карте", саопштило је предузеће "Србија воз".  

Воз је због интервенције надлежних органа, задржан у станици Сремска Митровица у периоду од 10.18 до 10.35 часова након чега је воз наставио путовање ка Београду.

Из "Србија воза" апелују на све путнике да се суздрже од било каквог вида насиља и да омогуће кондуктерима несметано обављање своје дужности.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 19. јун 2019, 16:00) - anonymous [нерегистровани]

Šakatanje

Prvo i osnovno: maksimalno pooštriti kazne za nasilničko ponašanje i isto nikome ne opraštati. Dosta je bilo šakatanja po Srbiji!

(среда, 19. јун 2019, 15:16) - anonymous [нерегистровани]

Istina

Očevici tvrde da je u pitanju migrant odnosno njih više. Inače su vrlo laki na potezanju noža, pravi Sremci. A ima ih poprilično u ovom našem zaboravljenom selu.

(среда, 19. јун 2019, 14:44) - anonymous [нерегистровани]

karta

samo pogledajte sta ga ceka,prvo pritvor,sud ,zatvor,gubi posao,odsteta....ima sirotinje koja se vozi dzaba ali su mirni.