Троструко убиство у Новом Саду

Две женске и једна мушка особа убијене су на Телепу у Новом Саду. Тела су пронађена са повредама главе, што указује да је реч о троструком убиству, саопштио је МУП. Према незваничним информацијама, мушкарац је убио своју бившу жену и њене родитеље.

У Новом Саду јутрос, око осам сати, у порoдичној кући, пронађена су три беживотна тела – две жене и једног мушкарца, саопштио је МУП.

Како РТС незванично сазнаје, Г. Ј. је тупим предметом усмртио тридесетдвогодишњу супругу М. Ј. и њене педесетседмогодишње родитеље Б. П. и Н. П.

Све троје пронађени су са повредама главе, што указује на то да је реч о троструком убиству.

Иначе, осумњиченом је пре две недеље Центар за социјални рад забранио прилазак супрузи због насиља у породици.

Против њега је поднета кривична пријава за насиље у породици, наводи се на порталу РТВ-а. 

Троструко убиство догодило се у порoдичној кући у Улици Петефи Шандора у Новом Саду. 

Полиција проверава аутомобиле на путевима око Новог Сада и путу ка Зрењанину.

Полиција је у сарадњи са надлежним тужиоцем обавила увиђај.

Психијатар Миња Јовановић из Клиничког центра "Крагујевац" наводи да нагомилани конфликти унутар те породице могу бити узрок за троструко убиство.

"Вероватно некакве ситуације које нису разрешене на прави начин. Једноставно има и људи са агресивним ставом, са немогућношћу да се са њима направи неки компромис. То је читав један дијапазон поремећаја личности који не припадају некој драстичној психијатријској категорији, али такви људи не презају од тога да ураде нешто што ће оштетити здравље или живот других људи", објашњава Јовановићева.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво