Притвор ухапшенима због трговине људима и проституције

Специјални суд у Београду одредио је притвор осумњиченима за организовање проституције и трговине људима који су у среду ухапшени у Београду. `

Судија за претходни поступак Посебног одељења за организовани криминал Вишег суда у Београду је донео решење којим је осумњиченима Ј.Н, Г.Н, М.Н, К.Н, Д.Б одредио притвор до три месеца због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке и да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, наводи се у саопштењу суда. 

Притвор до три месеца одређен је и за К.Н и Д.Б због постојања околности које указују на опасност од бекства и скривања.

Против наведеног решења осумњичени и њихови браниоци имају право жалбе.

Осумњиченим Ј.Н, Г.Н, К.Н, Д.Б се ставља на терет да су извршили продужено кривично дело трговина људима, кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела и кривично дело посредовање у вршењу проституције у саизвршилаштву.

Како се наводи, осумњиченом М.Н. ставља се на терет да је извршио продужено кривично дело трговина људима, додаје се у саопштењу. 

Због сумње да су трговали људима и посредовали у проституцији полиција је ухапсила осам особа у две одвојене акције. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво