Нови Сад, потрага за особом која из ваздушне пушке пуца на пролазнике

Новосадска полиција од петка покушава да идентификује особу која из ваздушне пушке пуца на пролазнике на Булевару Јаше Томића, близу угла са улицама Краљевића Марка и Саве Љубојева, сазнаје 021.рс.

Због задобијених повреда је, према информацијама 021.рс, до сада бар једна особа морала да се јави у Ургентни центар, а очевици наводе да је још неколико људи погођено.

У полицији су потврдили да су добили пријаву грађана и да раде на идентификацији и проналажењу починиоца.

Репортер 021.рс је разговарао и са Новосађанком која је у петак увече погођена. Она је испричала да је шетала са ћерком, када је погођена у руку.

"У петак предвече око 20.30 часова шетала сам се Булеваром Јаше Томића, тротоаром, ка Улици Краљевића Марка са ћерком, била сам ближа стамбеној згради која се води на Улицу Саве Љубојева и која гледа ка Булевару Јаше Томића. Чула сам звук, шиштање и осетила бол у десној надлактици. Нисам одмах схватила шта, али сам видела да се нешто дешава, и човека који иде иза нас, који се ухватио за врат. Тада сам схватила да нас неко гађа из зграде и потрчале смо даље и склониле се. Човек који је исто погођен је наставио даље, ваљда не схватајући да га је дијабола погодила. Пошто нисмо успеле да видимо одакле се пуцало, отишле смо право у полицију у Краља Петра, где су све записали и упутили ме у Ургентни, где су констатовали да сам погођена из ваздушне пушке", прича Новосађанка, која је 021.рс доставила и фотографије дијабола.

Она је за 021.рс навела и да је наредног јутра прошла истим местом и на тротоару пронашла три метка дијаболе, које је предала полицији накнадно.

О томе да неко пуца по пролазницима на углу Краљевића Марка, Булевара Јаше Томића и Улице Саве Љубојева чули су станари у овом кварту, јер се полиција распитивала и трагала за починиоцем, а колико се може чути, било је још повређених.

На једном од улаза у зграду окачено је обавештење "Комшије, у вашем улазу имате лудака који с пролаза пуца на људе из ваздушне пушке. Молим комшију који је приметио из ког стана неко вежба гађање да пријави полицији (синоћ га нису лоцирали). Јер можда сте ви следећа мета!"

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво