Заплењена козметика у вредности око 900.000 динара

На граничном прелазу Шпиљани, цариници су спречили кријумчарење козметике познатих брендова, чија је вредност процењена на скоро 900.000 динара.

Прекршај је откривен приликом детаљне контроле аутобуса лесковачких регистарских ознака који саобраћа на линији Херцег Нови-Лесковац, на улазу у земљу, саопштила је Управа царина.

Цариници су на уобичајено питање о томе да ли имају нешто да пријаве од присутних путника и возача аутобуса добили одричан одговор.

У пртљажном простору аутобуса није пронађено ништа мимо личног пртљага.

Међутим, када је извршен преглед унутрашњости празног аутобуса, испод једног од седишта пронађена је торба пуна декоративне козметике.

Испоставило се да је 220 различитих пудера, руменила, бронзера, крема за лице, сенки, ајлајнера, ружева и сјајева за усне познатих светских произвођача у торби испод свог седишта у аутобусу заборавила 41-годишња Нишлијка.

Непријављена козметика привремено је задржана до окончања прекршајног поступка који је покренут пред надлежним судом против поменуте путнице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи