Београђанка теже повређена на рафтингу на Тари

Девојка из Београда Ј. В. тешко је повређена на реци Тари када се преврнуо гумени чамац којим се спуштала са групом туриста.

Полицији је у 12.30 часова пријављено да се на локалитету Манита врела на Тари преврнуо чамац приликом рафтинг спуста и да је женска особа задобила теже повреде, јавила је Срна, позивајући се на полицијску управу Фоча, а преноси Танјуг.

На место несреће одмах су се упутили полиција, хитна помоћ Дома здравља и спасилачка служба "Волф", а када су стигли, девојка је била извучена из воде и у тешком стању.

Медицински радници пружили су јој прву помоћ, а потом је превезена у Универзитетску болницу Фоча.

Дежурни лекар у болници, анестезиолог Вања Старовић рекла је да је пацијенткиња прикључена на апарате за дисање и да је њено здравствено стање тренутно стабилно.

Она је додала да је девојка примљена у лошем општем стању, потхлађена и са тешким оштећењем плућа и да је смештена на интензивну негу.

У Полицијској управи Фоча кажу да, према информацијама које имају, туристи нису одсели у неком од рафтинг кампова, већ су изнајмили чамац и скипера.

Још није утврђено ко је власник чамца, пренеле су Независне новине.

О свему је обавештен дежурни тужилац. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи