Шверцовао алат у вредности од 20.000 евра

Сто осамнаест комплета разног алата у вредности већој од 20.000 евра, за који нису плаћене никакве увозне дажбине, заплењено је јуче у једној кући у Зрењанину.

У кући педесетогогишњег српског држављанина полиција је затекла већу количину алата, због чега су позвали царинике да провере случај и спроведу контролу из своје надлежности, саопштила је Управа царина.

Цариници су већ у ходнику затекли наслагане комплете алата од којих је најзаступљенија марка била "хилти" (37 комплета), "бош" (35 комплета), "макита" (22 комплета) и друге ("милвоки", "хитачи", "диволт", "паслод", "тјеп" и "ремс").

Остале просторије и двориште били су пуне комплетима алата, а најзаступљеније су биле бушилице.

Власник, који није имао никакву документацију, рекао је цариницима да је трговац који који робу набавља на црно од продаваца који је доносе из Француске, Немачке и Холандије, да би је потом продавао преко интернета и огласа.

Заплењени алат смештен је у царински магацин у Зрењанину до окончања прекршајног поступка против власника, наводи се у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво