Девојчицу изуједао пас, задобила тешке повреде лица

Трогодишњу девојчицу је изуједао пас у насељу Стари Тамиш код Панчева. Девојчица је са тешким повредама лица превезена у Институт за мајку и дете у Београду, сазнаје РТС.

Трогодишњој девојчици саниране су повреде и налази се ван животне опасности.

"Девојчици, коју је јуче напао пас у Панчеву су саниране ране и добро је урађена пластична реконструкција, а оно што нас сада највише брине јесте да не дође до инфекције", рекао је директор Института за мајку и дете др Радоје Симић, где је и смештена ова трогодишњакања.

Додаје да се надају најбољем и напомиње да је девојчица примљена са тежим повредама меког ткива.

"У јако лошем стању је девојчица била када смо је примили, пас је нанео велику штету по лицу девојцице, сам призор је био тежак", каже Симић.

Девојчица узменемирена и уплашена, ноћ је провела на интезивној нези,објашњава Симић, али је данас од, када је мајка уз њу, боље.

Директор Института наводи да ће ускоро у лечење девојчице укључити и психијатра, јер, како објашњава, траума је превелика.

Девојчицу је пас изуједао јуче око 17.30 на Старом Тамишу, у Панчеву.

Радници панчевачке Зоохигијене изашли су одмах на лице места и ухватили нечипованог лабрадора који је напао девојчицу, наводи Танјуг.

Пас је смештен у прихватилиште.

Почетком марта, пас расе "стафорд" напао је две жене у Панчеву, након чега је једна од задобијених повреда преминула.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи