Ухапшен професор, ученицама слао сексуалне поруке

У наставку акције "Армагедон" ухапшен је професор осумњичен да је ученицама слао поруке сексуалног садржаја и од њих тражио исто.

Сумња се да је С. И. (58) из Београда у дужем временском периоду, преко Вајбера ученицама једне музичке школе у којој је био професор, слао поруке сексуалне природе и тражио да оне њему шаљу своје обнажене фотографије.

Приликом претресања стана осумњиченог, у рачунарској опреми коју је користио полиција је пронашла фотографије настале експлоатацијом малолетних лица у порнографске сврхе.

Осумњичени се терети за да је извршио кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију. 

Одређено му је задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Акцију су извели припадници МУП-а, у сарадњи са Посебним одељењем за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво