Ухапшен возач са Косова, узнемирио српске тинејџерке

Возач који је у понедељак у Грачаници примио у свој аутомобил три ученице Медицинске школе а потом одбио да заустави возило, ухапшен је због сексуалног узнемиравања, потврдио је за РТВ КиМ командир станице Полиције Косова у Грачаници Братислав Трајковић.

Братислав Трајковић је рекао да је том мушкарцу одређен притвор од 48 сати.

"Лице је, на основу снимака са безбедносних камера, идентификовано и приведно. Ради се о Е. К. старом 35 година", потврдио је Трајковић.

"Даље поступање према овом лицу биће одређено од стране јавног тужиоца", закључио је командир станице полиције у Грачаници.

Три ученице Медицинске школе које су покушале да ауто-стопом из Грачанице стигну на практичну наставу која се одржава у Лапљем Селу, удаљеном око пет километара, доживеле су непријатност када их је у аутомобил примио Албанац.

Возач најпре није хтео да заустави своје возило у Лапљем Селу, па је то ипак учинио након суза и хистерије девојака, наводи РТВ КиМ. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи