Осумњичени за изазивање удеса правда се воћном дијетом

Репрезентативац ултиматфајта Милош Станковић на саслушању код тужиоца рекао је да у суботу увече када је, како се сумња, изазвао саобраћајну несрећу, није пуно попио, али да је био на воћној дијети због чега му је вероватно биo утврђен виши ниво алкохола у крви. У првом мерењу, измерено му је 1,9 промила.

Милош Станковић (39) је рекао да му је жао му што је пио и сео за волан, али сматра да није крив.

Портпарол Трећег основног тужилаштва Иван Марковић рекао је Танјугу да је после саслушања тужилаштво од суда тражило да Станковићу одреди притвор.

На терет му се ставља тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Саобраћајка се догодила у суботу увече када је, како се сумња, на Бежанијској коси Станковић изгубио контролу над својим "аудијем", прешао у супротну траку и ударио у аутомобил у којем је била породица са малим дететом, које је том приликом сломило чланак.

Станковић је у ауту био са своје двоје деце, са којима се враћао са породичне прославе.

Ухапшен је јер је у првим тренуцима након несреће одбијао алкотест.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво