"Ролекс" вредан 13.500 евра сакрио у џепу од јакне

Непријављени "ролекс" вредан 13.500 евра заплењен је на граничном прелазу Градина, саопштили су из Управе царине.

Сат је пронађен у џепу јакне једног од путника који је путовао у аутмобилу босанскохерцеговачких регистарских ознака из Грчке ка БиХ са још двојицом држављана те земље, наводи се у саопштењу.

Иако су путници у разговору са царинским службеницима рекли да немају ништа да пријаве, испоставило се да ипак није тако.

Приликом контроле у ранцу 40-годишњег сувозача пронађена је празна кутија "ролексa", за коју је путник рекао да је због лепоте њене израде носи кући као сувенир.

На захтев цариника да покаже сат, путник је најпре негирао да га има, али је тражени предмет ипак пронађен, и то у унутрашњем џепу јакне коју је носио на себи.

Путник је потом рекао да је кутија са "ролексом" пошиљка из Грчке за пријатеља у БиХ, а да је његов посао био само да га пренесе.

Из Управе царине подсећају путнике да на граничном прелазу обавезно пријаве сву вреднију робу коју носе са собом, без обзира на то да ли се ради о поклону, јер ће се су супротном наћи у прекршају.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво