Пожар у кући у Крагујевацу, пронађено тело жене

Ватрогасци су, после гашења пожара који је избио у кући у Кајмакчаланској улици у Крагујевцу, пронашли тело шездесетпетогодишње жена настрадала. Још се не зна да ли је њена смрт последица пожара.

Крагујевачки ватрогасци су јутрос око пола шест добили дојаву да је избио пожар у приземној кући у Кајмакчаланској улици и одмах су изашли на лице места.

Пожар је за минут локализован, а после пет минута и потпуно угашен.

После гашења ватре, ватрогасци су пронашли беживотно тело 65-годишње жене, која је у тој  кући живела сама, а чланови породице су је повремено обилазили.

Увиђај ће утврдити како је избила ватра и да ли жена је преминула услед гушења димом или је смрт наступила пре пожара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво