Хапшење због експлозије и изнуђивања у Јајинцима

Три особе ухапшене због сумње да су извршиле кривична дела изнуда, изазивање опште опасности и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Ухапшени су Ж. С. (1975) Г. С. (1977) и Р. П. (1985), саопштила је полиција.

Како се сумња, Г. С. је ангажовао Р. П., који је осумњичен да је у Јајинцима у новембру прошле године у дворишту породичне куће оштећних намерно изазвао пожар на два путничка аутомобила, која су у потпуности изгорела.

Сумња се, такође, да је 12. марта ове године Г. С. бацио ручну бомбу у двориште те породичне куће, при чему је страдао пас, а оштећено је и једно возило.

Г. С. и Ж. С. су осумњичени да су више пута телефоном позивали оштећену и уз претње тражили од ње новац у износу од 300.000 евра. Њих двојица су ухапшена непосредно након што им је оштећена предала 1.200 евра.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Другом основном јавном тужилаштву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво