Полицајци ухапшени због сумње да су злоупотребили положај

Због сумње да су злоуптребили положај, у две одојене акције ухапшена су два полцијска службеника.

С. Н. (1989) терети се да је као као радник на управним пословима Полицијске станице Сурчин, без обављеног техничког прегледа и потврда о плаћеним таксама, продужио регистрацију за више моторних возила, а власницима возила издавао регистарске налепнице, наводи се у саопштењу МУП-а.

Како се додаје, претресом викендице осумњиченог, полиција је пронашла 358 предмета о извршеним регистрацијама моторних возила и 74 бланко регистрационе налепнице.

М. Б. (1983) из Полицијске станице Чајетина сумњичи се да је крајем 2018. и почетком 2019. године, по претходном договору са власницима угоститељских објеката на територији Златибора, у више наврата доајвљивао када би полиција могла да дође у контролу.

Сумња се да је на тај начин М. Б. омогућио да угоститељски објекти несметано обављају своју делатност и ван радног времена.

М. Б. се терети и да је једној женској особи из Чајетине јавио је да одмах напусти подручје Златибора, јер је наложено њено хапшење.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће бити, уз кривичну пријаву, приведени надлежним тужилаштвима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво