Возач аутобуса који је повредио Деу Ђурђевић изнео одбрану

У Првом основном тужилаштву у Београду је у својству осумњиченог саслушан Б. Ј. возач који је управљао аутобусом који је налетео на водитељку "Пинка" Деу Ђурђевић и тешко је повредио, 7. фебруара.

Б. Ј. је детаљно изнео своју одбрану поводом кривичног дела "тешко дело против безбедности јавног саобраћаја", рекла је за Танјуг портпаролка тужилаштва Александра Ђенадић.

Б. Ј. је за несрећу окривио клизав коливоз, на који се излила вода која је заледила и спречила аутобус да се заустави на време, иако је почео да кочи на време.

Сматра да је аутобус који је возио био уредан и да је кочиони систем био исправан.

Додао је да су и путници приликом изласка из аутобуса на том месту такође клизали.

Изразио је жаљење због свега што се догодило, напомињући да се више пута распитивао за стање повређене водитељке која је том приликом задобила тешке телесне повреде.

Тужилаштво планира да у наставку поступка испита сведоке, односно све учеснике саобраћајне незгоде, као и Ђурђевићеву када буде била у могућности.

Такође ће наложити да се обави саобраћајно-техничко вештачење на околности просторно-временске анализе и утврђивања узрока настанка саобраћајне незгоде.

Саобраћајна незгода у којој је тешко повређена водитељка Деа Ђурђевић догодила се 7. фебруара око шест часова код београдске болнице "Др Драгиша Мишовић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи