Одређен притвор за групу београдских нарко-дилера

Специјални суд у Београду одредио је притвор до 30 дана петорици осумњичених за диловање дроге на територији београдских општина Стари град и Палилула који су ухапшени у среду.

Судија за претходни поступак је усвојио предлог тужилаштва за организовани криминал и донео решење којим је одредио притвор Милошу Вучичевићу, Небојши Џабићу, Немањи Илићу, Александру Манићу и Јасмину Исмаилију.

На ово решење дозвољена је жалба кривичном ванпретресном већу суда у року од три дана.

Тужилаштво за организовани криминал покренуло је у четвртак истрагу против шест осумњичених, поменуте петорице, док се за шестим осумњиченим, М. Ф, и даље трага.

У тужилаштву су за Танјуг прецизирали да је након саслушања осумњичених донета наредба о спровођењу истраге против шест особа, осумњичених за извршење кривичног дела недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је у среду саопштила да је ова група, на челу са М. Ф, у дужем временском периоду, како се сумња, на територији Палилуле и Старог града препродавала готово све врсте опојних дрога - хероин, кокаин, амфетамин и марихуану.

Они су за транспорт наркотика користили возила ауто-школе и рентакар агенције које су у власништву појединих чланова групе, док су други чланови радили на пословима обезбеђења појединих угоститељских објеката у Београду што су користили за препродају наркотика.

број коментара 1 пошаљи коментар
(петак, 15. мар 2019, 19:12)
anonymous [нерегистровани]

Интересантан сам знати

када ће и да ли ће уопште бити ухапшен онај који је снабдевао ове ситне дилере??!!