Ухапшен насилник, претукао девојку готово до смрти

Двадесетчетворогодишњи мушкарац ухапшен је због сумње да је претукао своју девојку, и нанео јој тешке телесне повреде због чега је пребачена у Институт за плућне болести у Сремској Каменици, на одељење грудне хиругије, јавља "021.рс".

Ђ. Л. (24) се сумњичи да је претукао своју девојку И. Ф. (22) у стану у ширем центру Новог Сада, јавља портал 021.рс.

Девојка је задобила тешке повреде због чега је пребачена у Институт за плућне болести у Сремској Каменици, на одељење грудне хиругије.

Како је потврђено за 021, у овој здравственој установи је констатовано да је задобила вишеструке преломе ребара, нагњечење грудног коша, нагњечење плућног крила, пробушене су јој плућне марамице, а имала је и крв у плућима, бројне повреде и опекотине по лицу и рукама, као и више убода и посекотина на бутинама.

Девојка се и поред вишеструких тешких повреда опоравља и налази у стабилном здраственом стању, преноси 021.рс.

Осумњичени је приведен и одређен му је притвор до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву за насиље у породици бити спроведен на саслушање у тужилаштву.

Ђ. Л. је по хитном поступку издата забрана приласка оштећеној и наредба да напусти стан у коме су заједно живели, преноси портал 021.рс.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи