Осумњичени за напаствовање девојчице неурачунљив, иде на лечење

Први основни суд у Београду усвојио је предлог тужилаштва и Михаилу Исаиловићу, који је октобра прошле године у београдском трамвају полно узнемиравао 15-годишњу девојчицу, изрекао меру обавезног лечења и чувања у здравственој установи, јер је проглашен неурачунљивим.

Изречена му је и забрана приближавања девојчици коју је напао.

Неуропсихијатријским вештачењем које је обављено у Специјалној затворској болници вештаци су утврдили су да је он неурачунљив и да није свестан својих поступака.

Због тога је Прво основно тужилаштво за њега, уместо оптужног предлога, доставило суду предлог да му се изрекне мера безбедности обавезног психијатријског лечења у установи и мера забране приласка.

На саслушању у тужилаштву Исаиловић се чудно понашао и стално изражавао "захвалност богу", па је наложено вештачење његове урачунљивости, а тада му је одређен и притвор.

Први поменути инцидент у трамвају забележен је камером, па се снимак брзо појавио на друштвеним мрежама, након чега су реаговали полиција и тужилаштво и ухапсили Исаиловића.

На снимку се види како он насрће на девојчицу, а она се брани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи