Заплењене таблете и гелови "камагре"

Цариници су у сарадњи са полицијом на излазу граничног прелаза Батровци запленили скоро 200 таблета и гелова "камагра" сакривених у командној табли комбија, саопштила је Управа царина.

Прекршај је, наводе, откривен у "рено мастеру" зрењанинских регистарских ознака којим су ка Швајцарској путовала двојица српских држављана.

Иако су оба путника на питање царинских службеника да ли имају нешто да пријаве одговорила одрично, комби је на основу анализе ризика, ипак, издвојен за детаљну контролу, наводи се у саопштењу.

Наводи се да се том приликом цариници у фабричкој шупљини командне табле, иза ручице мењача и у километар-табли пронашли сакривене препарате.

Реч је, кажу, о лековима за јачање потенције, 20 паковања са по четири таблете "супер камагре", као и 16 кутија, од којих свака садржи по седам оралних гелова истог произвођача.

Кријумчарена роба привремено је задржана до окончања прекршајног поступка против 52-годишњег возача, каже се у саопштењу Управе царина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво