Судар код Врњачке Бање, једна особа страдала

Једна особа је погинула, а једна тешко повређена у саобраћајном удесу теретног возила и два путничка аутомобила који се јутрос, око осам сати, догодио у селу Вранеши код Врњачке Бање, на регионалном путу Краљево–Крушевац

У судару који се јутрос догодио учествовала су три возила, два путничка и једно теретно, јавио је дописник РТС-а.

Жена која је погинула, налазила се на месту сувозача у аутомобилу "југо" краљевачких регистрација. 

Шеф јединице централне интензивне неге Зага Ивановић рекла је за РТС да је пацијенткиња тренутно стабилно, али да је животно угрожена, тј. да се ради о повредама које јој угрожавају живот.

"Има тешку повреду врата и грудног коша. Одустали смо од транспорта у Крагујевцу да бисмо јој стабилизовали стање. Чинимо све што је у нашој моћи. Допремљена је у свесном стању али је знала само да каже да је пошла на посао", навела је Ивановићева. 

Саобраћај на том делу пута је нормализован.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи