Рустем Мустафа: Дуго и озбиљно испитивање

Бивши командант Ослободилачке војске Косова Рустем Мустафа изјавио је, после испитивања у Канцеларији специјалног тужиоца у Хагу, да је био испитиван као осумњичени сведок, не наводећи шта значи то тачно значи.

"Позван сам као осумњичени сведок. Било је то дуго испитивање, данас је завршено. Питања су била веома озбиљна, и ја сам веома озбиљан. Кажем им ОВК је бранила мене, нисам имао потребе да браним ОВК", изјавио је Мустафа.

За сутра је планирано да пред тужиоцем у Хагу буде саслушан бивши командант ОВК Сами Љуштаку, пренео је РТК.

Љуштаку је потврдио да је за одбрану ангажовао британског правника и бившег тужиоца Хашког трибунала Џефри Најса, као и косовског адвоката Аријанита Коција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи