Привремено одузета још два такси возила

У наставку ванредне контроле такси возила Комунална полиција и саобраћајна инспекција Београда привремено су одузеле аутомобил "ситроен ксара караван", којим је управљао Б. М. из Београда без дозволе за обављање такси превоза на територији града.

Како је саопштила Комунална полиција, утврђено је да је Б. М. имао дозволу за обављање такси услуге на подручују општине Апатин и да нема право да ову услугу обавља на територији Београда.

Привремено је одузето и возило "опел омега" којим је управљао Д. С. из Београда, а који не поседује никакву дозволу за обављање такси услуга и који је и да је пре три године брисан из регистра таксиста у Агенцији за привредне регистре, али је задржао ТX таблице и тако варао грађане који су веровали да је реч о легалном таксисти.

Комунална полиција и Саобраћајна инспекција Београда од краја децембра, када је започела ванредна контрола, одузели су девет нелегалних такси возила.

У последњих пет месеци искључили су из саобраћаја 160 "дивљих" таксиста, а девет аутомобила је трајно одузето.

Наредних дана наставиће се са појачаним контролама такси возача, како би "дивљи" таксисти и они који немају дозволу за обављање такси услуге на територији града били искључени, наводи се у саопштењу Секретаријата за информисање града.

број коментара 2 пошаљи коментар
(среда, 09. јан 2019, 14:14)
anonymous [нерегистровани]

Provincijalac

Šta se čekalo do sada?Reda mora da bude.

(уторак, 08. јан 2019, 18:19)
anonydexsmous [нерегистровани]

Tako treba

Samo napred