Суља: Испитиван сам 18 сати у просторијама Еулекса

Бившег припадника такозване Ослободилачке војске Косова Сафета Суљу представници Специјалног суда су током два дана испитивали укупно 18 сати о његовој улози током последњег рата.

Суља је на конференцији за новинаре након тога испричао да је дневно испитиван по девет сати, да је испитивање обављено у канцеларији Еулекса и да за то није добио никакав посебан позив, већ су га, каже, само позвали телефоном.

Речено му је, казао је, да га позивају као сведока.

"Специјални суд ме је интервјуисао 18 сати и примили су ме без позива. Питања која су ми постављали односила су се на моју улогу у рату. Контактирали су ме телефоном, без икаког посебно позива, отишао сам и они су ме примили", рекао Суља, пренела је Коха онлајн.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво