Тела брачног пара пронађена у бунару

Полиција је у бунару пронашла тела брачног пара Анђелковић из Пољне код Трстеника. Пребачени су у крушевачку болницу ради обдукције, која би требало да разјасни детаље трагедије. Иза трагично настрадалих супружника остало је четворогодишње мушко дете.

Директор Центра за социјални рад у Трстенику Драгојло Минић каже да су комшије у селу приметиле да дете плаче, па је полиција је кренула у потрагу за С. Анђелковићем (57) и Ч. Анђелковић (50).

Њихов ауто је нађен недалеко од бунара који је служио за заливање баште, на потезу између села Страгари и Милутовац, а одмах до аута били су њихови опанци. У колима је био купус.

Према сазнањима из крушевачке полиције, супружници су два сата касније нађени у бунару, лицима окренутим ка дну. Оно што се зна јесте да нису били корисници социјалне помоћи.

Комшије су родитеље последњи пут видели у суботу, од када је дете било само у кући.

"Добили позив ноћас у три сата од полиције, да се у Пољни налази смрзнуто и незбринуто дете и наравно, наша дежурна служба одмах је кренула на терен", каже за РТС Драгојло Минић.

Објашњава да је малишан био завијен у ћебенце и да је санитетом пребачен на Одељење педијатрије у Крушевцу.

"Предузели смо све потребне мере и тренутно се ради на припреми сродничке породице из Бошњана која би требало да преузме бригу о детету", напомиње Минић.

У Општој болници Крушевац РТС-у је потврђено да се четворогодишњи дечак још увек налази на Одељењу педијатрије и да је у стабилном стању.

Због знакова лакше хипотермије и инфекције горњих дисајних путева добио је адекватну терапију. Поред лекара, у тим који брине о малишану укључен је и психолог.

У току је обдукција тела супружника. Како из извора у МУП-у Крушевац сазнаје РТС, за сада нема индиција да је у питању кривично дело, већ се претпоставља да се ради о несрећном случају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво