И Сафет Суља добио позив за Специјални суд

Сафет Суља, бивши припадник тзв. ОВК такође је добио позив за саслушање у Специјалном суду за Косово у Хагу, јавили су приштински медији.

Списак бивших припадника тзв. ОВК који су позвани на саслушање у Специјални суд у Хагу се шири, а медији преносе да је Суља позив добио јуче.

"Специјални суд ме је позвао да будем саслушан као сведок истраге", рекао је Суља за Инсајдер онлајн.

Позиве су раније добили бивши команданти и припадници тзв. ОВК Рустем МустафаСокол Добруна, Назиф Мехмети, Сами ЉуштакуРемзи Шаља...

Премијер привремених приштинских институција, Рамуш Харадинај, огласио се поводом све учесталијих позива Специјалног суда његовим саборацима, бивсим припадницима тзв. ОВК, поруком да нико нема право да срамоти Косово, да се крије, спречи или избегне правду. 

"Рат ОВК био је чист и свети, и то је доказано", навео је Харадинај на свом Фејсбук профилу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи