Опрез због сумњивих цедуља на возилима, двоје приведено

Две особе одведене у полицију након што су на аутомобиле у центру Београда остављале промо-материјал налик налогу за плаћање дневне паркинг карте – са истакнутим износом од 6.000 динара.

Осумњичени су уочени у у Улици краљице Марије, а ЈКП "Паркинг сервис" је демантовао да су у питању њихови радници и њихова документација.

Комунална полиција је саопштила да је приликом редовне патроле у Улици краљице Марије уочила особе које остављају материјал налик налогу за плаћање дневне паркинг карте који издају радници "Паркинг сервиса" приликом контроле паркирања моторних возила у зонираним деловима града.

Материјал, на којем је био истакнут и износ од 6.000 динара, остављан је на ветробранском стаклу паркираних моторних возила у зони, испод брисача – како то чине и радници "Паркинг севиса".

Грађани су позвани да обрате пажњу уколико на свом аутомобилу уоче било какав материјал, како не би били преварени, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво