МУП: Нападнута активисткиња СНС-а у Лучанима

Нада Јовановић, шездесетчетворогодишња активисткиња Српске напредне странке, нападнута је у Улици Воје Пајића у Лучанима.

Полицијској станици Лучани пријављено је да се напад на Наду Јовановић догодио око 13.30 часова.

Нападнута жена је полицији пријавила да ју је у улазу једне стамбене зграде у пределу лица ударио непознати мушкарац, док је у поштанске сандучиће убацивала пропагандни материјал, наводи се у саопштењу МУП-а.

Нада Јовановић је описала шта се догодило. "Човек је ушао на врата, увукао ме у зграду, ударио песницом. Ја сам пала. Рекао ми је 'знаш ти да сам полицајац'. Шта ме брига што је он полицајац. Подигао ме опет са земље, ја сам пала, пао ми мрак на очи. Почео је да ме дрма и питала сам га 'шта хоћеш од мене, пусти ме', почела сам да виче, али нигде никог није било", рекла је Јовановићева. 

Полиција је о свему обавестила надлежно тужилаштво и интензивно трага за нападачем.

Нападнута жена је упућена у Здравствени центар у Чачку, закључује се у саопштењу МУП-а.

Српска напредна странка најоштрије је осудила данашњи напад и позвала припаднике МУП-а да што пре открију и приведу правди починиоце. И председник Покрета социјалиста Александар Вулин осудио je, како је рекао, "срамни и кукавички напад".

Напад је осудила и Српска народна партија.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара