Ухапшен због сумње да је у лифту покушао да силује Нишлијку

Полиција је ухапсила мушкарца из Лесковца због сумње да је покушао да силује девојку у лифту. Сумњичи се и да је починио тешке крађе.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су П. В. (2000) из Лесковца, због постојања основа сумње да je извршио кривично дело силовање у покушају, шест тешких крађа, две крађе и пет кривичних дела неовлашћено коришћење туђег возила.

Сумња се да је П. В. крајем новембра у раним јутарњим сатима у лифту стамбене зграде у центру града, уз претњу ножем покушао да силује двадесеттрогодишњу девојку из Ниша, али је она успела да позове помоћ након чега је он поломио стакло на лифту и побегао. Том приликом девојка је лакше повређена.

П. В. се сумњичи и да је од средине новембра до почетка децембра ове године, на територији Ниша и околине, обијао разне трговинске објекте из којих је крао новац. Сумња се да је на аутомобилима "рено 5" и "фијат уно" нишких регистарских ознака поломио стакло на возачевим вратима и кључем који је нашао стартовао возило и користио га, као и да је из дворишта у селу Малошиште и насељу "21. мај" украо два бицикла.

Такође, он се терети и да је, користећи тренутак непажње власника возила кључем који је затекао у брави стартовао аутомобиле марке "опел кадет", "опел астра", "форд орион", "опел корса" и "опел вектра" и удаљавао се у непознатом правцу.

На овај начин је, како се сумња, власнике возила и објеката оштетио за око 900.000 динара.

П. В. је ухапшен док је управљао украденим возилом марке "мазда" лесковачких регистарских ознака.

Полиција је сва возила и бицикле пронашла и вратила власницима.

По налогу надлежног тужиоца, П. В. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен тужилаштву у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи