Милан Радоичић дао исказ српској полицији

Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије су, поступајући у складу са захтевом Тужилаштва за организовани криминал, обавили разговор са М. Р. у вези са његовим сазнањима о убиству Оливера Ивановића, саопштио је МУП.

Полиција је од М. Р. узела изјаву у складу са захтевом за прикупљање потребних обавештења, а у вези са истрагом убиства лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића, наведено је у саопштењу.

У саопштењу није наведено пуно име и презиме, али медији преносе да је реч о Милану Радоичићу.

Радоичић је у саопштењу које је јуче проследио медијима категорички негирао било какву повезаност са убиством Оливера Ивановић.

Огласило се и Тужилаштво за организовани криминал, које у саопштењу наводи да су прикупљања обавештења од М. Р. једна од многих које је МУП предузео по захтеву Тужилаштва.

Наиме, Тужилаштво за организовани криминал је, одмах после убиства Оливера Ивановића, надлежним органима Републике Србије упутило "захтев за прикупљање потребних обавештења да, у складу са законом, раде на откривању извршилаца и мотива овог убиства".

У саопштењу се истиче да сви државни органи, по захтеву Тужилаштва, раде на откривању извршилаца и налогодаваца овог кривичног дела, "без обзира на то да ли су повод за предузимање конкретних радњи сазнања надлежних органа Републике Србије или привремених органа самоуправе у АП Косово и Метохија".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво