Две особе ухапшене због паљења српских производа

Ухапшене су две особе које су палиле производе из централне Србије на тргу Скендербег у Приштини, у близини косовске владе и скупштине, саопштила је косовска полиција.

Медији су пренели да се ради о навијачкој групи "Плисат", која је снимке паљења производа окачила на својој Фејсбук страници.

Како је рекла портпаролка полиције Фљора Ахмети, они су убрзо након саслушања пуштени по налогу тужиоца, преноси приштински сајт Коха.

Полиција је навела да је неколико грађана у 19.30 палило производе из централне Србије, као и да су морали да интервенишу полицајци како би угасили ватру.

У међувремену је функционер општине Дечани Рифат Стојкај објавио на Фејсбуку фотографије и видео-снимке на којима се види како су локални функционери спалили неке производе из централне Србије у центру Дечана, и позвали све грађане да бојкотују све производе који долазе из централне Србије. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи