Пожар у Омољици код Панчева, чуло се неколико експлозија

У Омoљици код Панчева избио је велики пожар. Ватра је првобитно захватила хангаре са житом на једном пољопривредном газдинству. У међувремену се чуло неколико експлозија, а према првим информацијама, на месту пожара је био резервоар са нафтом. МУП саопштава да нико није повређен.

Ватрогасне и екипе Хитне помоћи Панчева су на терену. Сектор за ванредне ситуације послао је два возила као испомоћ. Око 17.15 пожар је локализован, након чега је уследило гашење.

Детонације и експлозије очекују се док се ватра потпуно не угаси, кажу надлежни.

У саопштењу МУП-а се наводи да је пожар избио у хангару у коме су складиштени сточна храна, гуме и гориво. 

То је потврдио и командир ватрогасног батаљона у Панчеву Бора Мајкић. Он је за РТС рекао да је пожар захватио око 600 квадратних метара магацинског простора. У једном делу су биле житарице, у другом балирана слама а у трећем значајна количина нафтних деривата.  

Мајкић је рекао да ни у једном тренутку околни објекти и породични објекти нису били угрожени. 

Ватрогасци ће остати на терену и после гашења пожара ради предострожности.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи