Београд, осуђен због полног узнемиравања жене у аутобусу

Мушкарац из Београда ухапшен је у четвртак око 15 часова јер је у аутобусу на линији 15 полно узнемиравао жену, а већ сутрадан је правоснажно условно осуђен уз меру обавезног лечења због поремећаја који има.

Б. П. (41) је осуђен на основу споразума с Трећим основним тужилаштвом у Београду према којем је признао кривицу и да има поремећај, рекао је данас Танјугу портпарол тужилаштва Иван Марковић.

Осуђен је на условну казну од годину дана затвора с роком провере од три године и обавезао се да се подвргне психосоцијалном третману у Клиници за психијатрију Клиничког центра Србије.

Уколико се не јави на лечење у року од месец дана, иде у затвор.

Б. П. је ухапшен уз помоћ грађана који су га задржали у аутобусу пошто је полно узнемиравао жену.

Саслушан је у петак где је у тужилаштву признао кривицу и одмах је извештачен.

Утврђено је да има поремећај полне склоности у виду фротеризма (склоност ка трљању о друге људе у местима препуним људи).

Понуђен му је споразум о признању кривице који је прихватио, пошто је признао криввично дело недозвољене полне радње и био је и сам свестан да има проблем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи