"Волво" експлодирао у насељу Галеника

На аутобуском стајалишту "Милица Шуваковић" у београдском насељу Галеника експлодирао је аутомобил "волво", сазнаје РТС у МУП-у. Није било повређених. Сумња се да је под возило била постављена експлозивна направа.

У МУП-у кажу да се експлозија догодила око пет часова у земунском насељу Галеника. Јака детонација је пробудила житеље овог дела Београда.

Паркинг сервис је уклонио возило, али су на коловозу остали делови аутомобила. Оштећена су и околна возила.

Улица је отворена за саобраћај само у једном смеру, јавља репортер РТС-а са лица места..

Сумња се да је под возило била постављена експлозивна направа. Како незванично сазнајемо, "волво" је регистрован на супругу човека са кривичним досијеом.

Нико није повређен, а увиђај је у току.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво