Жена рањена приликом пљачке

Милка П. тешко је повређена када ју је један од двојице маскираних разбојника погодио у груди приликом упада у новосадски маркет ”Туп-туп.”

Педесетдеветогодишња Милка П. из Бачког Јарка тешко је рањена хицем из пиштоља у груди када су двојица наоружаних маскираних разбојника упала ноћас у новосадски маркет "Туп-туп", саопштила је новосадска Полицијска управа.

Милка П. је одмах пребачена на Клинику за грудну хирургију Института за плућне болести у Сремској Каменици, где је задржана на лечењу због прострелне ране у пределу грудног коша.

У саопштењу се наводи да су разбојници упали ноћас око један час у маркет, власништво Радована П. из Темерина, те да је један од њих уз претњу пиштољем натерао чувара, који је стајао испред маркета да уђе унутра.

Кад су разбојници угурали чувара у продавницу, из магацина, који се налази у задњем делу маркета, ушла је Милка П, која је угледавши маскиране разбојнике почела да виче и дозива у помоћ.

Разбојник, који је држао пиштољ у руци, окренуо је оружје према уплашеној жени и испалио један хитац у правцу груди.

Оперативци новосадске полиције интензивно трагају за починиоцима овог тешког разбојништва.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи