Двојица Сурчинаца ухапшена због нелегалне градње

Због нелегалне градње две хале у општини Сурчин ухапшена си два мушкарца из Сурчина, а очекује се да буду приведени на саслушање у Треће основно јавно тужилаштво у Београду, рекао је за "Танјуг" портпарол тужилаштва Иван Марковић.

Како се сумња двојица Сурчинаца изградили две хале, од којих се једна налази у близини аеродрома, презицирао је Иван Марковић.

Осумњиченима је одређено полицијско задржавање до 48 сати, а након саслушања биће познати даљи кораци тужилаштва у овом случају.

У среду је ухапшен Н. С. такође из Сурчина због истог дела, а јуче је правоснажно осуђен на условну казну затвора због нелегалне градње двоспратне куће, на основу споразума са Трећим основним тужилаштвом у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво