Изгорела два аутомобила у Пријепољу

У подметнутом пожару у дворишту приватног стамбеног објекта у Пријепољу изгорела су два аутомобила, јавља дописник РТС-а.

До пожара је дошло ноћас око 4.30, у улици Пролетерских бригада у Пријепољу. Ватрогасне екипе локализовале су ватру.

Полиција интензивно ради на расветљавању овог случаја.

Како РТС незванично сазнаје, на аутомобиле није бачена бомба, како су то неки медији пренели.

Привредник Аднан Мушовић рекао је за Танјуг да су он, његова супруга и троје деце спавали у кући у тренутку када је дошло до експлозије, која их је и пробудила.

Како је навео, видели су огроман пламен, а када су на други излаз из куће изашли у башту видели су и шта се дешава.

Истакао је да никада није добијао претње и да нема никакве индиције ко би могао то да уради.

"Није ми проблем што су возила запаљена, већ што ја у животу нисам никада имао ниједну лошу ситуацију, нити лошу реч да бих ово могао да очекујем овде или било где друго, а радио сам у целој бившој Југославији", каже Мушовић.

Мушовић додаје да је у привреди 24 године, а да самостално држи фирму од 2004. године у Пријепољу, те да никада за све године ни са ким није дошло до неспоразума.

Мушовићеве комшије су навеле да су шокирани и узнемирени ноћашњим нападом и истакли да Мушовића познају и да је частан и поштен човек и привредник и да је свима помагао.

Привредник и власник компаније "Стилекс" Есад Хоџић казао је да "ако је овај злочинац хтео да изабере од свих њих највреднијег, најпоштенијег, најчаснијег човека и привредника, успео је да то учини". 

Навео је да му није јасно ста је онај који је бацио експлозивне направе хтео свима који живе у Пријепољу овим да поручи. 

"Хоћу да верујем да ће полиција и истражни органи ефикасно и брзо открити тог злочинца и на тај начин спречити калкулације било које врсте, у супротном плашим се да ће отићи порука да је Пријепоље постало небезбедан град за све људе који овде живе", истакао је Ходзић.

На лице места одмах су стигли ватрогасци и полиција која је извршила увиђај. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво