Осморица "слепих путника" враћена са границе

Цариници су у два наврата спречили тројицу, па још петорицу миграната који су покушали да сакривени у камионима илегално пређу границу на прелазима Хоргош и Батровци.

На излазној страни граничног прелаза Хоргош захваљујући царинском скенеру који је показао силуете људи, откривени су мигранти у камиону бугарских регистарских ознака, који је из Турске у Немачку превозио ормане.

Поред скенера, сакривене Авганистанце одала је и пресечена, па чиодама и суперлепком залепљена сајла на приколици.

Неколико дана раније, 26. октобра на излазној страни граничног прелаза Батровци у камиону македонских регистарских ознака који је за француско тржиште превозио електромоторе, на снимку скенера такође су примећене силуете људи.

Упутивши се ка камиону ради детаљне контроле, цариници су приметили и оштећену сајлу на приколици, која је била знак да се у камиону налазе "слепи путници".

Кад су отворили приколицу, један мигрант готово да је испао из камиона, јер је био притешњен између кутија са робом и врата камиона.

Све откривене мигранте преузела је гранична полиција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи