Притвор осумњиченом за насиље у трамвају, наложено вештачење

Први основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана И. М. (37), који се сумњичи да је у београдском трамвају сексуално узнемиравао малолетницу.

После саслушања у којем је стално изражавао захвалност "богу", наложено је вештачење његове урачунљивости, речено је Танјугу у Првом основном тужилаштву.

На предлог тог тужилаштва суд му је одредио притвор због опасности да ће утицати на сведоке и да би могао да понови кривично дело. 

И. М. је прексиноћ ухапшен у сарадњи тужилаштва и полиције, а поменути инцидент је забележен камером, па се снимак брзо појавио на друштвеним мрежама. 

Овај инцидент, у којем старији мушкарац напада девојчицу од 15 година у трамвају, појавио се пре неколико дана у Фејсбук групи "Уживо из београдских трамваја и бусева".

На снимку се јасно види како он насрће на девојчицу, а она се брани. 

У једном тренутку ју је приљубио на стакло и почео да је додирује свуда по телу.

Нико од присутних није прискочио у помоћ девојчици, нити обавестио возача трамваја или позвао полицију.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво