Обављен увиђај у "Вискози"

Истражни судија Општинског суда у Лозници Живадин Лазић изјавио да је обављен увиђај у фабрикама свиле и цел-влакна лозничке "Вискозе", где је у понедељак избио пожар.

Истражни судија Општинског суда у Лозници Живадин Лазић изјавио је да је обављен увиђај у фабрикама свиле и цел-влакна лозничке "Вискозе", где је у понедељак избио пожар у којем је један радник изгубио живот.

Увиђај је обављен у петак поподне, будући да, због врелог бетона и загушљивог ваздуха у објектима захваћених пожаром, који је угашен у уторак, то није могло да се учини раније, објаснио је судија Лазић.

Судија је рекао да ће увиђај бити комплетиран у понедељак одређеним појединостима које, због мрака, данас није било могуће обавити и да затим следи истрага о узроцима пожара у фабрикама "Вискозе" и другим чињеницама у вези с тим.

Истрага ће, на основу обдукцијског налаза и токсиколошке анализе, које је судија Лазић наложио, утврдити узрок смрти Миливоја Кокановића (44) из Новог Села код Лознице, који је изгубио живот у пожару, радећи, без уговора, за потребе фирме "Технимед".

С обзиром на чињеницу да предстоји истрага, у овој фази поступка, не могу се саопштавати друге појединости о пожару, рекао је судија Лазић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи