Бачка Паланка, нова лажна пријава о покушају отмице детета

Нови случај лажне пријаве покушаја отмице деце, откривен је у Товаришеву код Бачке Планаке где је ђак локалне основне школе тврдио да су га два мушкарца из белог комбија испред школе "мамили чоколадицама", сазнаје РТС.

Педагог ОШ "Вук Караџић" из Бача, Г. Ј. пријавила да је од учитељица из школе добила информацију да је "бели комби" непознате марке, модела и регистарских ознака, неутврђеног дана, у Товаришеву испред ОШ "Милета Протић", био паркиран, и да су два мушкарца ученике "мамили чоколадицама".

Један ученик је, наводно, пошао да уђе, али су реаговали старији пролазници, а да су мушкарци удаљили.

Утврђено да је Л. С. из Бача, на "Вајбер" групи родитеља ученика школе објавила да јој је сазнала за наводни догађај преко оца дечака, који је тврдио да је пошао ка комбију.

Л. С. је потом изјавила да јој је то рекла комшиница, С. М., која ради са оцем дечака.

У обављеном разговору са С. М., полиција је утврдила да je реч о оцу ђака К. М. из Товаришева, К. Ј.

Рекла је да јој је К. Ј. изјавио да га је син слагао о горе наведеном, тј. да је измислио причу о "белом комбију и непознатим мушкарцима који ученике маме чоколадицама".

Недавно су из Управе полиције истакли да је све више случајева лажних пријава отмице деце, упозоравиши да да се на друштвеним мрежама објављују бројне непроверене и нетачне, узнемирујуће информације о наводним покушајима отмице деце, а који им уопште нису пријављене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи