Полицајац рањен након свађе у Северној Митровици

Припадник косовске полиције задобио је две устрелне ране у пуцњави која се ноћас догодила испред угоститељског објекта у Северној Митровици.

До пуцњаве је дошло око 3.20, испред Градске кафане "Центар", након расправе између осумњиченог нападача и жртве, рекао је Танјугу заменик регионалног команданта косовске полиције за Север Бесим Хоти.

Обојица су српске националности.

Према речима Хотија, повређени је потом пребачен у КБЦ Северна Митровица, а лекари кажу да је ван животне опасности.

Хоти је нагласио да полиција трага за нападачем и додао да је он од раније познат полицији.

Случај је окарактерисан као задобијање тешких телесних повреда услед неовлашћеног поседовања и употребе оружја, рекао је Хоти.

Додао је да тај случај "нема везе са службеном дужношћу", као и да повређени полицајац у тренутку напада није био на дужности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи