Ухапшен осумњичен за разбојништва у Новом Саду

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су С. И. (41), са подручја Инђије, због постојања основа сумње да је учинио два кривична дела разбојништво.

Ухапшени се терети да је, прекјуче, уз претњу ножем, одузео једној Новосађанки, у њеном стану, новац и три мобилна телефона.

Сумња се такође, да је почетком октобра, на улици, претњама натерао још једну жену из Новог Сада да му преда новац и мобилни телефон.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца коме ће, уз кривичну пријаву, бити доведен на саслушање.

Полицијска управа у Новом Саду сумња да је С. И. учинио још оваквих кривичних дела, па позива грађане који су оштећени у таквим случајевима, а нису то пријавили, да се јаве полицији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи