Насилнику 18 месеци затвора због пребијања супруге и ћерке

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио на годину и по дана затвора Горана Глишића из Кумодража јер је у децембру прошле године брутално претукао супругу и малолетну ћерку.

Истом пресудом потврђена му је и двогодишња забрана приближавања месту становања супруге и ћерке и месту рада супруге на удаљености од 500 метара, као и забрана узнемиравања и комуницирања са њима.

Мајка и ћерка су упућене да у парници остварују своје имовинско-правне захтеве.

Овом одлуком потврђена је првостепена пресуда Другог основног суда у Београду којом је насилник осуђен због продуженог кривичног дела насиље у породици.

Медији су раније пренели да је Глишић, који је већ био пријављиван за породично насиље, супругу претукао и нанео јој секиром посекотину на глави, као и да је ћерки нанео том приликом лаке телесне повреде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво