Комби ударио две девојчице у дворишту вртића

Две петогодишње девојчице повређене су у Руми у дворишту вртића када их је ударило доставно возило, потврђено је РТС-у у полицији.

Инцидент се десио око 11 у дворишту вртића "Коцкица", где је комби за доставу хране Установе за предшколско васпитање и образовање "Полетарац", у чијем саставу се налази поменути вртић, дошао да допреми оброке за малишане.

Једна од њих је, како незванично сазнајемо, теже повређена и има преломе костију главе, због чега је смештена на интензивној нези у болници.

Друга девојчица задобила је лакше повреде и пуштена је кући.

Инспектори су јуче завршили увиђај и у сарадњи са надлежним тужилаштвом у току је детаљна истрага поводом овог инцидента, а о случају обавештена је и просветна инспекција.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 12. окт 2018, 18:19) - anonymous [нерегистровани]

Odgovornost

To je sve tacno, ali ovo nema veze sa tim. Nesreca se desila u samom dvoristu vrtica, tako da odgovornost snose i vozac i vaspitacice

(петак, 12. окт 2018, 17:57) - anonymous [нерегистровани]

Smrt na putevima

Mislim da je vreme da se nesto uradi u saobracaju , vozaci i vozacke dozvole , kako je i na koji nacin je dobijena vozacka dozvola , nije dovoljno da se poznaju saobracajni znaci da bi neko dobio dozvolu da upralja automobilom koji moze da usmrti i neduzne . Nazalost , poznajem osobe koji su dobili vozacku dozvolu a nepoznaju ni saobracajne znake . Vreme je da se preispita znanje mnogih vlasnika vozacke dozvole . Pozdrav iz Stockholma