Одређен притвор полицајцима осумњиченим за злоупотребе

Виши суд у Брограду одредио је касно ноћас притвор до 30 дана двојици полицијаца са Палилуле З. Р. и А. П., који се сумњиче да су злоупотребом службеног положаја расписали неосновану потеру за једним возилом "ауди А7" у намери да од власника траже 6.000 евра да би укинули потеру и вратили му аутомобил.

Сумња се да су полицајаци то учинили на наговор Н. Н.,  којој је такође одређен притвор, као и Д. С. који је у бекству.

Судија за претходни поступак Одељења за борбу против корупције Вишег суда у Београду донео је решење којим је према З. Р. и А. П. одредио притвор због постојања особитих околности које указују да би могли да утичу на сведоке, као и јер би у кратком временском периоду могли да понове кривично дело, рекла је Танјугу портпарол суда Бојана Станковић.

Према Н. Н. притвор је одређен због постојања особитих околноти које указују да би могла да утиче на сведоке, а према Д. С. због овог разлога као и због опасности од бекства. 

На ово решење они имају право жалбе кривичном ванрасправном већу суда у року од три дана. 

Полиција је јуче саопштила да се сумња да су З. Р, и А. П. кривично дело починили по наговору осумњичене Н. Н.,  која се терети за подстрекавање полицијских службеника на извршење кривичног дела злоупотреба службеног положаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво