Заплена оружја и муниције у Нишу, ухапшен мушкарац

Припадници МУП-а у Нишу запленили су четири пиштоља, две пушке, полуаутоматски пиштољ, 1.628 комада муниције и 590 таблета МДМА. Ухапшен Н. С. (1980) из Ниша, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је у гаражи осумњиченог пронашла два пиштоља "чешка збројoвка", пиштоље "глок" и "беретa", аутоматску пушку, хеклер, полуаутоматски пиштољ "шкорпион", муницију разних калибара, 14 oквира, пет пригушивача, резервну цев за "глок", пластичне делове за пиштољ и дрогу МДМА, саопштио је МУП.

Од осумњиченог је одузето и возило "рено лагуна" кoje je 26. марта прошле године украдено у Београду и на које су постављене регистарске таблице "рено мегана" који је такође украден у Београду 29. априла исте године.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова након чега ће бити спроведен тужиоцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи