Двојица Краљевчана погинула у удесу у САД

Три особе погинуле су у судару два камиона на ауто-путу у америчкој држави Илиноис. Двојица страдалих су Краљевчани Младен Петровић и Александар Саковски. Пријатељи погинулих младића покренули су акцију прикупљања новца за пренос њихових посмртних остатака из САД у Србију.

Према писању америчких медија, двојица мушкараца пореклом из Краљева и још један возач камиона, погинули су јуче у тешкој саобраћајној несрећи у Илиноису, близу скретања за Хадсон.

Возач једног од камиона је, према извештају полиције, изгубио контролу над возилом, пробио банкину, прешао у супротну траку и директно се сударио са другим камионом. Потом се један од камиона запалио.

На сајту Gofundme.com пријатељи двојице Краљевчана покренули су акцију за прикупљање новчане помоћи породицама страдалих младића Младена Петровића (32) из Рибнице и Александра Саковског (31) за пренос њихових посмртних остатака у Србију где ће бити сахрањени.

Акција је покренута у знак сећања на Александра Саковског и Младена Петровића, који су у Америку, како се наводи на сајту, отишли у потрази за бољим животом, како би помогли својим породицама и себи.

До сада је прикупљено нешто више од 45.000 од потребних око 100.000 америчких долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи